Aanmelden op onze school

Bent u op zoek naar een goede school voor uw kind?
U bent welkom voor een persoonlijk gesprek om meer over onze school te weten te komen en een rondleiding te krijgen.
U hoeft hiervoor niet te wachten tot uw kind drie jaar is. U kunt een telefonische afspraak maken: tel. 070-3631369

 

De procedure voor aanmelden van kinderen bij een basisschool in Den Haag is sinds 1 oktober 2016 op verschillende punten veranderd. Officieel aanmelden kan vanaf drie jaar. 

 

“Hoe kan ik mijn kind, die geboren is tussen 1 oktober 2018 en 31 december 2018, aanmelden bij de basisschool van mijn eerste keuze, nu de scholen eerder dicht zijn en geen ouders kunnen ontvangen?”

Vanwege de COVID-maatregelen zijn alle scholen vóór de kerstvakantie 1 week extra gesloten. Wij vragen u om uw aanmeldformulier in de periode 20 december 2021 t/m 14 januari 2022 zoveel mogelijk digitaal in te leveren bij onze school. Stuur het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier inclusief kopie van het legitimatiebewijs van uw kind naar info@parkiet.lucasonderwijs.nl.

 

Veilig kopie ID-bewijs bijsluiten

Klik op volgende link om te lezen hoe u via de KopieID-app veilig een kopie ID van uw kind kunt afgeven, zonder app kan dit ook.

Zodra wij de aanmelding van uw kind hebben verwerkt in het aanmeldsysteem, ontvangt u een e-mail met een bevestiging aanmelding vanuit Onderwijs Transparant. Controleer uw gegevens, mocht u vragen hebben n.a.v. deze e-mail bevestiging neem dan contact op met: (Martine Boon, 070 363 13 69)

 

Is uw kind geboren op of na 1 oktober 2015.

Dan geldt de nieuwe aanmeldprocedure ook voor uw kind. U kunt uw kind pas op een school aanmelden vanaf driejarige leeftijd. U krijgt hierover van de gemeente bericht op uw huisadres. Voordat u deze beslissing neemt, bent u van harte welkom voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding. Hiervoor hoeft u zeker niet te wachten totdat uw kind drie jaar is.

 

Tijdens de rondleiding vertellen we u graag meer over onze school en onze manier van werken.