Nieuws

11 juli 2024

Kamp groep 8

Ook dit jaar zijn we in juni vertrokken naar Heino voor het groep 8 kamp.  

Kamp groep 8
Op de eerste dag hadden we het geluk dat het heel mooi weer was en konden we gebruik maken van het mooie zwemvijvertje wat naast het kampterrein gelegen ligt. 

Aangezien de kinderen het heerlijk vonden om in het water te spelen hadden we daarna een zeepbaan geregeld bij het huisje en konden de kinderen met allerlei verschillende opblaasbanden glijden over een 20 meter glijbaan.  

Na deze geslaagde activiteiten ging de BBQ aan en mochten we in de avond nog een aantal spannende spellen in het bos doen. Levend stratego blijft toch wel de grote favoriet onder de kinderen. 

De tweede dag stond in het teken van allerlei activiteiten. We hebben gemidgetgolft, ons eigen broodje gebakken in de vuurpit, lekker gezwommen in het zwembad en het fantastische spel minute to win it gespeeld. Het is mogelijk om zonder handen een oreo koekje te eten. Deze dag sloten we af met goud en glitter disco in het huisje, waarbij de kinderen onvermoeid drie uur lang hebben gezongen en gedanst. 

Op de laatste dag was het even moeilijk wakker worden na deze leuke en vermoeiende dagen. Gelukkig wisten de leerkrachten de kinderen op een ludieke manier uit hun bed te krijgen en klaar te maken voor vertrek. Voordat we weer in Den Haag zouden aankomen, zijn we een dagje naar Slagharen geweest voor een spetterende afsluiting. Rond 17:00 kwamen we dan ook moe en voldaan thuis van 3 dagen kamp.