Nieuws

15 februari 2024

Carnaval in 'Het Kippenhok'

Wat een bruisend carnavalsfeest hebben we mogen beleven op school! Kleurrijke kostuums en aanstekelijke carnavalskrakers, het was een ochtend vol vreugde en gezelligheid.

Carnaval in 'Het Kippenhok'
De gymzaal van De Parkiet werd omgetoverd tot “Het Kippenhok”. In een feestelijke ceremonie overhandigde juf Martine de sleutel van de school aan Prinses Jainy Carnaval en haar adjudanten Felix en Lina. Het officiële startsein voor een ochtend vol pret!

Terwijl de groepen 7 en 8 zich amuseerden op de schaatsbaan was het podium in de gymzaal het toneel voor spetterende optredens waar de groepen 1 t/m 6 hun eigen unieke act presenteerden. Na elk optreden deelde Prinses Carnaval een medaille uit aan degenen die zij het mooist, grappigst of origineelst verkleed vond. Ook de juffen moesten er aan geloven en deden hun dansje op “Kippie kippie tok tok”. Er werd gedanst, gehost en vele keren de polonaise gelopen. Wat een geweldige ochtend was het. We sloten af met een chipje en limonade, klaar voor de vakantie! Alaaf, Alaaf, Alaaf!