Groep 8

Welkom op de site van groep 8! 

 

Op maandag, donderdag en vrijdag werkt juf Deborah.

 

Op dinsdag en woensdag werkt juf Pauline. 

BERICHTEN

19 okt 2018 - Geen zee te hoog
Preview foto Als start van festival De Betovering zijn we naar de voorstelling Geen zee te hoog geweest op het Zuiderstrand. In het fotoalbum vindt u een aantal foto's van deze middag. 

15 okt 2018 - Bezoek middelbare scholen
Preview foto In november en december zullen wij een aantal middelbare scholen gaan bezoeken. Alle bezoeken starten rond één uur. We vertrekken altijd met de hele klas op fiets vanaf de Parkiet. Als uw kind na het bezoek zelfstandig naar huis toe mag, wilt u dit dan aan ons doorgeven?

 

Voor elk bezoek zijn we op zoek naar 1 ouder die met ons meekan, graag ook op de fiets. Als u mee wit, kunt u ons een bericht sturen. 

 

We bezoeken alle scholen met de hele klas. Sommige scholen zullen niet bij het advies van uw kind aansluiten. Dan kunnen zij wel een indruk opdoen van een middelbare school en zien naar welke scholen klasgenoten misschien gaan. 

 

De volgende bezoeken staan nu gepland:

 

donderdag 8 november Dalton 13.15 - 15.00 uur

dinsdag 20 november Populier lyceum (tijd nog onbekend)

donderdag 29 november Maris Houtrust 13.00 - 15.00 uur

donderdag 13 december Maris Bohemen 13.00 - 15.00 uur


09 okt 2018 - Bezoek Tjerk Noordraven
Preview foto Vandaag hebben we Tjerk Noordraven op bezoek gehad in de klas. Hij kwam vertellen over zijn boeken uit 'de engste serie ooit'. Daarnaast heeft hij verteld over zijn verzameling spinnen en vleermuizen. 

02 okt 2018 - Museon: Insecten Snacken
Preview foto In het Museon hebben we de les Insecten Snacken gevolgd. Zie de foto´s voor een impressie van deze les en het proeven van de meelwormen!