Groep 3

Juf Tessa maandag-woensdag-donderdag-vrijdag

Juf Frederique dinsdag

 

BERICHTEN

13 nov 2019 - Lijn 3 Thema 4 Op wielen
Via de links hieronder wordt u geïnformeerd over Lijn 3 thema 4 en kunt u letters flitsen met uw kind en woordrijtjes oefenen.

11 nov 2019 - Sint Maarten
Preview foto Afgelopen week hebben wij hard ons best gedaan om een grappige lampion te maken van een druivendoos. Vanavond gaan we langs de deuren, we hopen dat het weer mee zit!

05 nov 2019 - Dansvoorstelling
Preview foto Vandaag kwam bij ons het "Holland Dance Festival" gezelschap op bezoek, om voor ons de voorstelling KLANK te verzorgen. Wij hebben ademloos gekeken naar de dansers die zich bewogen op verschillende onverwachtse klanken. Het was heel indrukwekkend!

04 nov 2019 - Werken in circuit
Preview foto Elke ochtend starten wij in een circuit. Hierin kunnen wij op een andere manier onze taal en rekenen oefenen. Wij doen dan taal- of rekenspelletjes of werken met piccolo, miniloco, de computer of met de letterdoos. Ook wordt er in het circuit aandacht besteed aan het ontwikkelen van ons ruimtelijk inzicht. Wij bouwen dan van bouwvoorbeelden iets na en dan zijn wij trots op ons resultaat!

10 okt 2019 - Kinderboekenweek
Preview foto In het kader van de Kinderboekenweek met dit keer het thema "Op reis" , is bij ons "Het huis van de Gedichten" op bezoek geweest. Wij hebben van juffrouw Marije een paar gedichten gehoord, wij hebben bootjes gemaakt en ieder van ons heeft op het zeil van zijn bootje zijn eigen poëtische tekst opgeschreven gekregen. Een paar voorbeelden: "Ik wil naar mama. Zij is alleen op vakantie. Ik mis haar.", "Ik ga door de hele wereld heen, allemaal dingen zien.", "Met de boot naar mijn hond, die is bij opa en oma."