Groep 1/2c

juf Judith - maandag, donderdag, vrijdag

juf Wilma - dinsdag, woensdag

BERICHTEN

28 nov 2018 - Sinterklaas is weer in het land
Preview foto Sinterklaas is weer in het land. We volgen het sinterklaasjournaal en hebben allemaal pietenplaatjes gekregen om te ruilen. Sinterklaas heeft ook leesplankjes achtergelaten zodat de kinderen de plaatjes op de leesplank kunnen leggen voor de nieuwe pieten die nog niet zo goed kunnen lezen. We hebben woensdag 21 november de rommelpiet op bezoek gehad, die ook nog eens onze schoenen heeft gevuld! Vandaag zijn de strooipieten geweest en hebben we zelfs een groepsfoto gemaakt! Vervolgens kregen de kinderen pietengym van meester Daan. Iedereen heeft een pietendiploma verdiend!

29 okt 2018 - Marije Tolman
Preview foto Op 5 oktober was Marije Tolman bij ons in de klas te gast. Zij heeft vele kinderboeken geillustreerd. Ook voor onze klas heeft ze mooie tekeningen gemaakt. De kinderen mochten ze daarna inkleuren.

17 okt 2018 - De periode tot de herfstvakantie
Preview foto In de eerste periode van dit schooljaar hebben we al een heleboel geleerd! We kennen de afspraken van de klas, we leren gezellig samen te spelen en natuurlijk ook samen te werken. Dit gaat al heel goed!

We hebben al verschillende thema's doorlopen: Zon en zee, Indianen, Vriendschap. Ook hebben wij genoten van de Kinderboekenweek.

 In het bos hebben wij naar de herfstkleuren gekeken en kastanjes, eikels en andere schatten verzameld voor onze herfsttafel. Fijne vakantie! 


- Thema Indianen
Preview foto We hebben het thema indianen afgerond. Alles draaide om het indiaantje Indy. Zij verdiende allerlei gekleurde veren voor in haar hoofdtooi door allerlei opdrachten te doen.

- De eerste schooldag van dit schooljaar
Preview foto