Groep 1/2a

De juffen van groep 1-2a zijn:

juf Maaike - werkt op maandag en dinsdag

juf Miranda - werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.

BERICHTEN

03 dec 2018 - Sint in het land
Preview foto Sinterklaas is weer in het land. We volgen het sinterklaasjournaal en hebben allemaal pietenplaatjes gekregen om te ruilen. Sinterklaas heeft ook leesplankjes achtergelaten zodat de kinderen de plaatjes op de leesplank kunnen leggen voor de nieuwe pieten die nog niet zo goed kunnen lezen. We hebben woensdag 21 november de rommelpiet op bezoek gehad, die ook nog eens onze schoenen heeft gevuld! Verder zijn wij druk bezig met allerlei (knutsel)werkjes rondom Sinterklaas. We genieten ervan!

 

Op woensdag 5 december zal Sint bij ons op bezoek komen; we kunnen niet wachten!


17 okt 2018 - De periode tot de herfstvakantie
In de eerste periode van dit schooljaar hebben we al een heleboel geleerd! We kennen de afspraken van de klas, we leren gezellig samen te spelen en natuurlijk ook samen te werken. Dit gaat al heel goed!

We hebben al verschillende thema's doorlopen: Zon en zee, Indianen, Vriendschap. Ook hebben wij genoten van de Kinderboekenweek. Illustrator Marije Tolman is zelfs in de klas geweest en heeft ons laten zien hoe zij een prentenboek maakt.

Als uitje zijn wij al naar het Mauritshuis geweest, waar we kennis hebben gemaakt met Maurits Muis. In het bos hebben wij naar de herfstkleuren gekeken en kastanjes, eikels en andere schatten verzameld voor onze herfsttafel. Fijne vakantie! 


01 sep 2018 - De eerste schoolweek
Preview foto De eerste schoolweek zit er alweer op en wat was het een heerlijke week!
Blije, enthousiaste kinderen en ouders!
Deze week hebben we vooral veel gespeeld zodat de kinderen goed kunnen wennen.
We hebben ook een verjaardagskalender gemaakt!
Denkt u nog aan de pasfoto's?