Groep 6

Welkom op de site van groep 6!

 

BERICHTEN

08 mei 2019 - Onze Rembrandt
Vandaag zijn we naar Museum Bredius gegaan om het kunstwerk van Isis te bewonderen! Het hing op een mooi plekje bij naast werk van andere meesters. Ook hebben we een speurtocht door het museum gedaan, en een wandeling over het Lange Voorhout en het Binnenhof gemaakt. Een aantal foto's staan in het album 'Museum Bredius'.

28 jan 2019 - Aardrijkskunde
Wat doen we in Nederland eigenlijk om ervoor te zorgen dat we droge voeten houden? Hier moesten we bij aardrijkskunde over nadenken. In het foto album 'droge voeten' ziet u wat we hiervoor hebben gebouwd!

13 dec 2018 - Kastelen bouwen
Op 13 december gingen we naar het Museon om te leren over kastelen. Na wat kennis op te hebben gedaan over hoe bouwen vroeger ging, mochten we zelf aan de slag! Dit is te zien in het album 'Kastelen bouwen'.

09 dec 2018 - 5 december
Afgelopen woensdag hebben we met elkaar Sinterklaas gevierd. Het was een gezellige dag met mooie surprises en gedichten! Leuk om te zien dat iedereen zo goed zijn best had gedaan. In het album 'surprises' vindt u foto's van deze dag. 

06 nov 2018 - Tekenles
Na een eerdere succesvolle tekenles van meester Gijs, hadden we vandaag les van juf Isis. De resultaten mogen er zijn! Onder 'fotoalbums van groep 6' een kleine impressie.

09 okt 2018 - Spoorzoeken in het Museon
Op 9 oktober mochten we naar het Museon, om te helpen bij het oplossen van een mysterie! Door botten, veren, pootafdrukken en nog veel meer te bekijken, kwamen we erachter wat er met de jager en de vrouw was gebeurd..