Groep 1/2b

Onze juffen:

 

juf Anne    (ma-wo-do)

juf Carina  (di-vrij)

BERICHTEN

22 okt 2018 - De periode tot de herfstvakantie
Preview foto In de eerste periode van dit schooljaar hebben we al een heleboel geleerd! We kennen de afspraken van de klas, we leren gezellig samen te spelen en natuurlijk ook samen te werken. Dit gaat al heel goed!

We hebben al verschillende thema's doorlopen: Zon en zee, Indianen, Vriendschap. Ook hebben wij genoten van de Kinderboekenweek. Illustrator Marije Tolman is zelfs in de klas geweest en heeft ons laten zien hoe zij een prentenboek maakt.

 


21 okt 2018 - Herfst in de klas
Preview foto De herfstschatten die wij hebben gevonden tijdens onze wandeling, liggen nu bij ons in de klas. Hier hebben wij een herfsthoek van gemaakt, en de gevonden vruchten kunnen wij gebruiken voor leuke rekenactiviteiten. Herfst in de klas!

12 okt 2018 - Een herfstwandeling
Preview foto In het bos hebben wij naar de herfstkleuren gekeken en kastanjes, eikels en andere schatten verzameld voor onze herfsttafel. 

05 okt 2018 - Marije Tolman
Preview foto Op 5 oktober was Marije Tolman bij ons in de klas te gast. Zij heeft vele kinderboeken geillustreerd. Ook voor onze klas heeft ze mooie tekeningen gemaakt.