Actueel
Maart 2018
28 maart 
De Grote Rekendag met als thema: Tijd! Wat een geweldig leuke en geslaagde dag! Alle kinderen zijn de hele ochtend op veel verschillende manieren bezig geweest met het begrip: Tijd. U ziet hier een impressie van de activiyteiten.
Grote Rekendag 2018*

21 maart en 25 maart
De kinderen die a.s. zondag naar de viering van Palmzondag komen, hebben vanmorgen een prachtige palmpaas gemaakt.
Deze geven zij zondag weg aan ouderen in het Florence Zorgcentrum in de Zonnebloemstraat.
Een mooie traditie!
Palmpasen 2018

11 maart
Ruim 80 kinderen deden dit jaar mee aan de CPC. De 1 km lopers bleken echte bikkels: hoe hard het ook regende: ze gingen ervoor!
Alle lopers: top! Gefeliciteerd!
CPC2018

Februari 2018
13 februari
We hebben vanmiddag carnaval gevierd! Prinses Carnaval kreeg de sleutel van de school en daarna volgden optredens van diverse groepen en hebben we allemaal vrolijk gedanst en polonaise gelopen!
Carnaval 2018 in de zaal


1 Januari 2018
Meneer Akkermans draagt de sleutels over aan
                Mevrouw Martine Boon


December 2017

21 december
Afscheid meneer Akkermans 
Klik hier voor foto's
En dan is het zover......na 27 jaar neemt meneer Akkermans afscheid van het onderwijs en van onze school. Hij gaat met pensioen!
Vandaag heeft hij in alle klassen afscheid genomen van de kinderen. In iedere klas werd muziek gemaakt, een filmpje getoond, karakteristieke woorden gesproken.
Om 3 uur 's middags is hij uitgezwaaid door kinderen en ouders en heeft hij de sleutels van de school overgedragen aan zijn opvolger: mevr. Martine Boon.
Wij wensen meneer Akkermans een fantastische tijd toe en
Mevr. Boon heel veel succes en plezier op onze school!20 december
Kerstviering  
Klik hier voor foto's.
Vanavond hebben ween he eel sfeervolle kerstviering in de kerk gevierd. Het kerstverhaal werd gespeeld en er werd heel veel gezongen.
Het viel ons (leerkrachten) op, hoe rustig het was in de kerk, dat verhoogde de sfeer heel erg!
Na de viering hebben de kinderen genoten van hun kerstdiner en de ouders van de Gluhwein!
Met veel dank aan alle bakkende ouders en aan onze Ouderraad!11 december
Kerstmuziek in de advent 
klik hier voor foto's
Zoals ieder jaar weer, hebben veel van onze muzikale kinderen in de adventstijd kinderen en ouders 's morgens begroet met sfeervolle muziek. 8 december
Op vrijdag hebben ouders van de Ouderraad alle prachtig versierde dozen naar Gouda gebracht. Ze waren daar blij verrast door de grote hoeveelheid dozen! Er kunnen dus heel veel kinderen blij worden gemaakt! Allemaal heel erg bedankt!6 december
Afscheid juf Maria van alle kinderen klik hier voor foto's.
Het was een heel gezellige bijeenkomst in de gymzaal. Alle groepen zongen de juf toe, deden een toneelstukje en sommige kinderen vertelden over hun tijd bij haar.
Juf Maria, bedankt voor zoveel mooie jaren!
5 december
Natuurlijk is de Sint ook weer bij ons op school op bezoek geweest!
Het was een heel vrolijke intocht, zelfs zonder muziek (wij zingen zelf minstens zo mooi!) en het feest in de zaal swas ook weer heel geslaagd.
U vindt binnenkort foto's van het feest op deze site en die kunt u bekijken door op 5 december te klikken.November 2017
11 november

Zaterdagavond 11 november: St. Maartenfeest! Het was weer heel gezellig druk op school. Alle kinderen hadden prachtige lampionnen en zongen vrolijke St.Maartenliedjes. De chocomel, speculaasjes en oliebollen hebben ze dan ook wel verdiend!1 november
Vandaag hebben 5 leerkrachten hun herhalingscursus BHV afgerond. Het was weer een leerzame cursus en ook altijd wat spectaculair op het eind! het blussen van een brandje! Wij hebben dus een behoorlijk aantal gediplomeerde hulpverleners op school, top!Oktober 2017

13 oktober

Vrijdagmiddag werd het eerste Open Podium van dit schooljaar gehouden. Het thema was: identiteit (Cultuurschakel) en Kinderboekenweek.
De kleuters en kinderen uit groep 4-6-8 hebben prachtige optredens verzorgd: liedjes, Mondriaancreaties, heksenoptredens, gedichten uitbeelden....
Er zijn heel veel ouders en grootouders komen kijken.


4 oktober
De opening van de kinderboekenweek!
Dat was schrikken vanmorgen......donker, heksen en spoken, een heksenpan, enge muziek......maar iedereen was gewarschuwd bij binnenkomst door een paar lieve lezende heksen. Kijk maar eens waar iedereen erg van schrok: spoken en heksen.
Om 12 uur begon de kinderboekenmarkt 2017 in de gymzaal en ook daar deden weer veel enthousiastelingen aan mee!


September 2017

27 september
De opening van onze vernieuwde speelplaats is een geweldig feest geweest!
Na het zingen van het schoollied, een toespraakje door dhr.Akkermans en het officiele openen door mevr. Annette de Graaf, stadsdeeldirecteur Segbroek, kon het feest beginnen. Met behulp van onze Ouderraad en heel veel hulpouders, is het een heel gezellige en sportieve middag geworden!

Hier een impressie van het feest

21 september
Schoolbrengdag! Kinderen uit groep 7 hebben alle ouders herinnerd aan de veiligheid rond de school, m.n. bij het halen en brengen van de kinderen met de auto.
Hier leest u de info. Natuurlijk willen we allemaal dat zowel kinderen als ouders rekening houden met elkaar in het verkeer en zo zorgen voor elkaar veiligheid.


6 september
Vanmorgen hebben we met de kinderen een brandoefening gehouden. Die verliep uitstekend, binnen 2 minuten stonden alle kinderen buiten!
Natuurlijk hopen we dit nooit in praktijk te hoeven brengen!

Augustus 2017

Op 25 augustus hebben de leerkrachten van groep 4 t/m 8 een informatiemiddag gegeven voor ouders en kinderen.
Diverse groepen hebben hun presentatie geplaatst op hun website, onder 'Uit de groepen'. 
Deze informatie werd vooraf gegaan door een kort overzicht van bijzonderheden in dit nieuwe schooljaar door dhr.Akkermans.

 
Hier vindt u de Ouderinfo
 
Belangrijke data


April 2018

Vr. 13 april: Open Podium

Do. 26 april: Koningsspelen

Vr. 27 april t/m vr 11 mei: Meivakantie

Mei 2018

Di. 15 mei: Schoolfotograaf

Ma. 21 mei: Pinksteren = VRIJ

Ma. 28 - do. 31 mei: Avondvierdaagse

Di. 29 mei: inloopmiddag 
Onze vernieuwde speelplaats wordt o.a. gesponsord door:http://www.nsgk.nlStichting 3 SO